EN
 | 
BG
Ред Девил
RedDevil Catering
Цялостна организация и обслужване на частни и корпоративни събития, надминаващи очакванията и представите на гости и клиенти, благодарение на своята уникалност. Идеите, които претворяваме в събития, преобръщат Обикновеното Мероприятие в Голямо Събитие, резултатът е изисканост, интересна обстановка, атрактивно представяне, безупречно обслужване и вкусна храна, разбира се.

www.reddevilcatering.com


ЧАНОВЕ Клуб за Български народни танци
Създаден през месец април 2005 г. от професионалните танцьори и хореографи Милена и Костадин Господинови с единствената цел да съхраняват, популяризират и разпространяват българските народни танци, като ги предават на повече българи, зачитащи своите традиции и фолклор и им дават възможност да се докоснат до тях чрез магията на танца. В клуб "Чанове" се изучават най-популярните пирински, родопски, шопски, северняшки, тракийски и добруджански хора. Клубът е за любители и е място за отмора, срещи и забавление на хора с различни интереси и професии.

www.chanove.comRight Rental Special Event Services
Като утвърден лидер на българския пазар в събитийния мениджмънт има претенции за качествено и професионално изпълнение на събития от всякакъв характер.
Ние ви помагаме да сте сигурни, че събитието ви ще е уникално и запомнящо се.
Винаги с грижа за идеите на клиента.
В точното време, на точното място, точно сега - Right Rental

www.rightrental.net


ЕЗДИТЕН КЛУБ КОНЯРСКИ
Ако човек рече да се докосне до красивата природа на величествената Рила, трябва да избере подходящ маршрут даващ му възможността да напълни душа и очи с неземни красоти. Маршрути от 30 минути до 4 часа и преходи от един до шест дни, подбрани както за напреднали, така и за напьлно начинаещи. Всеки един от маршрутите предлага контакти с местни хора, емоционално и физическо разтоварване и душевно обогатяване. Собствена конна база, дванадесет коня и четири понита, всичките са специално обучени и напално спокойни, два файтона и три шейни.

www.koniarski.bgМАДАРОВА КЪЩА КЛУБ-РЕСТОРАНТ
Мадаровата къща е паметник на културата, архитектурен образец, представляващ европейските строителни влияния от втората половина на XIX век в Европа. Домът на заможното самоковско семейство Мадарови е построен през 1910 год. в стил "Виенски сецесион". Реставрацията на къщата през 2005-2007 възстановява както оригиналната архитектура, така и пластичната декорация на фасадата, като я адаптира към новите и функции на клуб - ресторант.

www.madarovahouse.eu


РЕСТОРАНТ-ГРАДИНА "БУКВИТЕ"
За да бъде един ресторант Отличен, е нужно само да прекрачите прага му, за да се почувствате като у дома - да се отпуснете, да спрете да мислите за времето и да забравите ежедневната напрегнатост.
Отличният ресторант е този, чиито атмосфера, кухня и грижа за клиента са комбинирани в неделимо единство и надминават стандартните ви очаквания за обстановка, храна и обслужване.
Отличният ресторант „Буквите” се намира в стара софийска къща с ухаеща на свежи билки лятна градина на ул. „Св. Св. Кирил и Методий” №1.
Ресторант „Буквите” разполага със салон за семейни или фирмени тържества, чиято камина внася допълнителен уют в студените зимни дни.
Ресторант „Буквите” разполага и с три отделени самостоятелни салона, еднакво подходящи както за дискретни бизнес срещи, така и за тихи уединени романтични вечери или изискани частни партита.
В ресторант „Буквите” можете да се насладите както на традиционни вкусове от европейската и българската кухня, съчетани със специално подбрани български и вносни вина, така и на нестандартните кулинарни намигвания на нашия шеф-готвач.

Изживейте ресторант „Буквите”, защото доброто настроение и душевната хармония са следствие от правилните избори, които правим всеки ден


target=_blank>www.facebook.com/BukviteBukvite%3Cbr#!/photo.php?fbid=508662692501403&set=a.484755908225415.113919.484748948226111&type=1&theater